Bela dvorana

Galerija slik

Župnijski vrtec Vrhnika
Voljčeva 21
1360 Vrhnika

Delovni čas:
Pon.-pet. 6:00 - 16:30



BLIŽA SE KONEC IN HKRATI ZAČETEK PDF natisni

 

Iztekajo se še zadnji dnevi poletnih počitnic, saj na vrata že trkajo prvi septembrski dnevi. To najbolj občutijo šolski otroci in njihovi starši, saj se otroci vračajo v šolske klopi, starše pa čakajo prvi roditeljski sestanki.

V vrtcu pa smo se na novo vrtčevsko leto pripravljali tudi že čez poletne mesece. Pridni delavci so nam temeljito očistili tla, vzgojiteljice pa smo urejale igralnice, da bodo pripravljene na prihod »novih« in »starih« otrok. Otroci se veselijo novih igralnic, saj to pomeni da so leto starejši, kar jih navdaja z velikim zadovoljstvom. Veselimo pa se trudi novih malih obrazkov, ki bodo prvič prestopili vrtčevska vrata - nekateri še po vseh štirih, nekateri že po dveh :) - in se bodo pridružili naši veliki vrtčevski družini.

Novo šolsko leto začenjamo v pričakovanju novih dogodivščin, hkrati pa nas čaka tudi veliko izzivov in dolžnosti. Da bomo šolsko leto začeli še z božjo podporo, se bomo v prvih dneh septembra vsi otroci in vzgojiteljice zbrali v cerkvi, kjer bomo imeli skupno otroško mašo, kjer bomo s pesmijo in molitvijo prosili za podporo od zgoraj.

Vsem otrokom in seveda tudi staršem izrekamo prisrčno dobrodošlico v začetku novega šolskega leta in upamo na dobro sodelovanje in zaupanje, saj je naš cilj delati v dobro vsakega malčka posebej, ki nam je zaupan v varstvo. To bomo pa dosegli samo s skupnimi močmi.

Zapisala: Veronika Novak