Bela dvorana

Galerija slik

Župnijski vrtec Vrhnika
Voljčeva 21
1360 Vrhnika

Delovni čas:
Pon.-pet. 6:00 - 16:30Zvezdice PDF natisni

ZVEZDICE (igralnica v: Župnijski vrtec Vrhnika)

Število otrok: 19

Starostna skupina: 3-4 leta

Prednostna naloga oddelka: POJDIMO NA POTEP

Vzgojiteljica: Veronika Petkovšek

Pomočnica vzgojiteljice: Nežka Potrebuješ

 

 


Zvezdice smo zelo razigrana skupina, ki jo sestavlja 8 dečkov in 11 deklic. Lansko leto smo bili kapljice, pa nekaj utrinkov in tudi kakšen angelček. Radi pojemo, plešemo, ustvarjamo in spoznavamo vse mogoče zanimive stvari. Zelo radi čas preživljamo v naravi, najbolj uživamo, ko nam Veronika in Anja pustita, da tečemo kolikor lahko.

V tem šolskem letu se bomo skupaj odpravili na potep. Z nami na potepe hodi tudi medo Bine, če se ne potepa s katerim od zvezdic kje po Sloveniji. Vsaka zvezdica vzame medveda Bineta domov in se skupaj z njim odpravijo na izlet. Nato pa svoje utrinke in nove ideje kam bi se še lahko odpravili zbiramo v knjigi potepov. Na koncu leta bomo dobili doooooolg seznam potepov. Če potrebuješ kakšno idejo, nas pocukaj za rokav. Tudi, ko bomo praznovali rojstni dan, se bomo odpravili na potep. A ne kakršenkoli potep – imeli bomo piknik v naravi.

Na naši steni Zvezdni utrinki si lahko ogledate fotografije naših potepov in dogodivščin. Upamo, da se bomo lahko odpravili na čim več potepov!

Pojdimo….NA POTEP!