Bela dvorana

Galerija slik

Župnijski vrtec Vrhnika
Voljčeva 21
1360 Vrhnika

Delovni čas:
Pon.-pet. 6:00 - 16:30Obvestila-splosno


DAN NARAVE PDF natisni

 

Pozdravljeni ljubitelji naravnih lepot!

Ptički veselo prepevajo in rožice nas že razveseljujejo s svojo lepoto in omamnim vonjem. Da bodo ptički spletali gnezda tudi pri nas, bomo poskrbeli s sajenjem dreves, na naš dan narave. Ta bo v našem vrtcu, 13.4.2016 ob 17.00. Na ta dan bo vsaka skupina posadila svoje izbrano drevo. Zanj bodo nato skrbeli otroci, ga opazovali, kako raste, spoznavali njegove značilnosti…

Kdaj: 13.4.2016, ob 17.00

Kje: na vrtčevskem spodnjem igrišču

Kaj potrebujemo: izbrano sadiko drevesa (eno na skupino), lopato, mišice in dobro voljo

Lepo vabljeni!

 

 
VPIS V VRTEC PDF natisni

 

Župnijski vrtec ima že dolgo tradicijo in delavci se vsako leto pripravljamo na novo šolsko leto. Veliko vlogo imajo pri nas otroci, saj bi bilo brez njih naše delo brez vrednosti.

Od 15.3 do 15.4.2016 vas vabimo k vpisu vaših otrok, (za novo šolsko leto 2016/17); otrok, ki bi želeli z nami bivati, se igrati in z nami deliti svojo žalost in veselje.

Starši, lahko omogočite svojim otrokom pestro in prijazno okolje. Poiščite nas lahko na spletni strani in se nam pridružite. Vaše prispelo pošto bomo pregledali in odgovore lahko pričakujete do konca meseca aprila.

 

 
OBVESTILO PDF natisni

 

Zaradi prenatrpanosti dogodkov na zahvalno nedeljo prestavljamo prodajo pred cerkvijo na 13. december od 9.00 ure dalje. Takrat bo vzdušje še bolj praznično. Delavke vrtca bomo poskrbele, da bo dišalo po medenjakih, pecivu, potici, čaju in morda bo celo presenečenje.

Se vidimo 13. decembra!                                        vsi zaposleni

 

 
Dogajanje v našem vrtcu PDF natisni

 

Glasovi, smeh in vriski otrok odmevajo iz našega vrtca. v septembru pa je bilo slišati tudi nekaj joka otrok novincev, ločitev od doma pač ni mačji kašelj. Novih igralnic, vzgojiteljic in prijateljev smo se privadili, sedaj pa že pridno raziskujemo in gremo novim dogodivščinam naproti.

V oktobru bomo najmlajši iskali deželo škratov, opazovali ter poslušali živali. Starejši pa se bomo podali v pravljico Pod medvedovim dežnikom, se gibali in spoznavali športe, skupaj z žabami čofotali in skakali po lužah ter kot vedno veliko prepevali, poslušali in se igrali.

Oktober pa je tudi roženvenski mesec, ko molimo k Mariji in jo prosimo, da usliši naše želje. Zato ji bomo ta mesec posvetili več časa ter se vsak petek zbrali pri naši kapelici na spodnjem igrišču in pozdravili Marijo. Seveda pa ob tem ne bomo pozabili na starše, stare starše, brate in sestre, ki jih vabimo, da se nam 23. oktobra ob 11. uri pridružijo. Ravno tako pa vas vabimo 8. novembra po nedeljski sv. Maši, da s kupovanjem različnih izdelkov vzgojiteljic, prispevate k zbiranju sredstev za potrebe vrtca. Na žalost pa nam je v septembru zagodlo vreme in nismo izpeljali teka družin, ki smo se ga vsi tako veselili in pridno trenirali. Vendar imamo za vas veselo novico, kar trenirate še naprej saj smo ga samo prestavili v mesec junij. Mi se že veselimo trenutkov z vami, kaj pa vi?

Maja Trček

 

 
TEK DRUŽIN PDF natisni

 

Dragi starši

Sporočamo vam, da je tek družin, ki je odpadel zaradi slabega vremena prestavljen na prvo polovico junija. Upamo, da nas takrat čaka bolj prijazno in predvsem suho in sončno vreme. Do takrat lahko pridno trenirate in krepite mišice.

vzgojiteljice

 

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL